Лікування каналів зуба

Лікування каналів зуба

Лікування каналів зуба   (ендодонтія) – по праву можна назвати основоположним у всій терапевтичній стоматології і це є найскладніший і найвідповідальніший етап. Якщо канали зуба сумлінно проліковані, відсутні патологічні зміни навколо кореня, то в 98% випадків можна сказати, що зубу забезпечено гарне майбутнє.

Дуже важливо пролікувати канал правильно, дотримуючись всіх існуючих на даний час стоматологічних методик і технологій.

Багато пацієнтів бояться видаляти нерви в каналах, пояснюючи це тим, що тепер зуб стане мертвим, тендітним і незабаром його доведеться видаляти.

Це абсолютно хибна думка. Природно, що живий зуб набагато краще мертвого. Тому я завжди попереджаю своїх пацієнтів, що карієс треба лікувати на перших початкових стадіях, а не чекати поки інфекція торкнеться нерва. Але якщо це вже сталося, то панікувати не треба, необхідно і достатньо якісно пролікувати канали зуба і виконати художню реставрацію зуба. І, повірте, він Вам послужить ще не одне десятиліття. В іншому ж випадку можливе подальше поширення патологічного вогнища інфекції з подальшою втратою зуба.

Ми маємо всі сучасні прилади і матеріали, необхідні для ендодонтичного лікування, які дозволяють визначити довжину каналів, пройти їх по всій довжині, розширити, видалити всю мікрофлору і герметично запломбувати.

Обов’язково після кожного етапу робимо рентгенологічний знімок. Тим самим контролюємо своє стоматологічне лікування.

Залиште свій контактний номер телефону – і Вам обов’язково зателефонують!

    Вартість ендодонтологічного  лікування в кожному конкретному випадку можна назвати тільки після огляду спеціаліста нашої клініки.